När man är gravid betyder det att man behöver utöka garderoben med ännu fler kläder. Det är en anledning så god som någon att äntligen ta tag i din dröm och skapa din alldeles egna walk in closet. I det här inlägget får du några tips på saker som kan vara bra att tänka på för att du ska kunna skapa en bra walk in closet.

Rummet

En walk in closet är en större garderob man kan gå in i. Det mest optimala är att du gör om ett rum till en walk in closet. Det finns flera saker du kan göra för att din walk in closet ska bli så bra som möjligt. Börja med att välja ett par fina tapeter. Det finns många moderiktiga tapeter att välja bland, till exempel William Morris fina tapeter som finns att kika på i många butiker. När det kommer till golvet är det många som väljer att ha en heltäckningsmatta.

Organisera

Att ha bra organisering är A och O för att du ska kunna skapa en bra walk in closet. Välj garderober som har mycket plats till dina kläder och köp gärna extra förvaring. När du har bra förvaring är det lättare att organisera dina kläder så att du enkelt kan hitta det du behöver. En del väljer att organisera sina kläder efter färg eller årstid.

Inredning

Förutom att det är viktigt med bra förvaring, kläderna, skorna och accessoarerna så är det inredningen som tar din walk in closet till nästa nivå. Det finns massor av snygg inredning att välja bland. En eller flera speglar är ett måste i en walk in closet. Sedan är det viktigt med bra belysning och för att göra din walk in closet extra trivsam kan du välja att inreda med härliga doftljus. Det gör att även dina kläder får en härlig doft.