Att bli förälder för första gången är en fantastisk och otrolig upplevelse. Vetskapen att ett nytt liv växer i din kropp är omvälvande och förväntningarna är stora. Det är inte bara du och din partner som ser fram emot den nya lilla babyn i familjen utan även morföräldrar och farföräldrar. Men allt är inte guldkantat under en graviditet och det gäller att hålla kärleken vid liv.

Sammanlänkande kitt

En graviditet kan fungera som en sammanlänkande kitt mellan dig och din partner eftersom ni båda ser fram mot något unikt och stort. Det är utan tvekan härligt att vänta barn särskilt om ni känner er trygga i er relation. En graviditet är naturlig och enkel för de flesta men komplicerad för andra. Det beror helt och hållet på hur din kropp reagerar på graviditeten. En vanlig åkomma för de allra flesta är trötthet som oundvikligen kommer att påverka ditt förhållande och ställa mer krav på din partner.

Ta hand om dig själv och din partner

Det är viktigt att du som blivande mamma känner dig vacker och attraktiv under graviditeten (särskilt när magen börjar bli stor). Men var noga med att inkludera din partner så att han inte känner sig utanför. Många blivande fäder känner oro och tycker att det är lite läskigt att bli pappa. När du känner dig snygg och vacker är det lättare att visa kärlek till din partner och dela med dig av det fantastiska som ni båda väntar på. Att visa omtanke och kärlek för varandra kommer att göra samvaron och livet både roligare och bättre. Visa uppskattning mot din partner och var inte själviskt uppfylld av graviditeten.

Unna dig skönhetsprodukter

Vid en graviditet behöver du känna dig vacker och må bra. Att unna sig några extra skönhetsprodukter som hjälper dig ta hand om dig själv och ditt utseende är rekommenderat. När du känner dig vacker och fräsch kommer livet kännas mer positivt och ditt självförtroende växa. Detta är viktigt både för dig, den lilla babyn i din mage och din partner. Hos Campadre finns ett fantastiskt brett sortiment av olika produkter från Foreo. Dessa produkter är otroligt nog ett skönhetsspa i din hand. Med banbrytande teknologier ger dessa produkter din hud omedelbar näring och hälsa från första gången du använder dom. Hos Campadre kan du välja den fore produkt som passar dig och din hud bäst. Alla Foreo produkter är tillverkade av säkra och naturliga produkter och är dermatologiskt testade.

Snygga mammakläder

Graviditeten kommer inte att vara för alltid och du kanske inte vill betala en förmögenhet för kläder som du kommer att använda en ganska kort tid. Men det går att göra smarta köp online som inte behöver var dyra. Ta dig lite tid och leta efter snygga mammakläder som passar dig och din stil. Satsa på baskläder som du gillar och som är bekväma. Satsa exempelvis på ett par gravidjeans, figurformad klänning och snygga tights. Med basgarderoben kan sedan du använda längre kappor, kimonor, vanliga skjortor eller liknande. Vad som är viktigt att du som gravid känner dig vacker och attraktiv. Ta hand om ditt välmående, din baby och din partner.