Har du ett företag som säljer saker till blivande mammor? Glöm inte bort att anpassa dina profilprodukter efter kundkretsen. En stor mammamage kan faktiskt vara en riktigt bra reklamplats.

Du behöver inte lägga ned alltför mycket tid på att utöka företagets sortiment av reklamprodukter med er logga på. En firma som Medtryck hjälper dig med produktion och design. Allt du behöver göra är att kläcka idéerna. Och som entreprenör är det väl det du gör hela dagarna? Om du känner dig tveksam till att trycka upp egna mammakläder kan det vara värt att tänka på vilken enorm exponering ditt varumärke får på en putande gravidmage jämfört med på en vanlig tröja. En så stor mage drar onekligen uppmärksamheten till sig. Satsar du på att sätta trycket mitt på magen kan du vara säker på att fastna på näthinnan hos alla som kommit i närheten.

Blivande mammor vill slippa köpa mammakläder

Precis som Expressen rapporterar är mammakläder något som många kvinnor inte vill lägga ned pengar på att köpa själva. För den enskilda blivande mamman är trots allt graviditeten bara en liten period i livet, och dessutom en tid då hon står inför en ny tid av betydligt större utgifter. Det kostar att ha ett litet barn. Av den anledningen kan du räkna med att en gåva i form av mammakläder med reklamtryck på kommer vara mycket uppskattad.

Och du som företagare behöver inte bry dig om att varje enskild mamma bara kommer använda dina kläder i några månader. Det kommer nya gravidmagar hela tiden. De täta bytena innebär också att dina reklamprodukter alltid kommer se fräscha ut, eftersom de inte hinner slitas något nämnvärt.

Snygga mammakläder kommer till användning

Särskilt uppskattade kommer dina mammakläder med reklamtryck bli om du lägger lite krut på designen. Kläder för gravida kvinnor är en blind fläck i modevärlden, och ofta är kvinnor inte alls nöjda med det utbud som finns i butikerna. Tar du hjälp av en erfaren firma med att ta fram mammakläder med snygg design och bra snitt kan du vara helt säker på att dina profilprodukter faktiskt kommer användas. Till skillnad från den hög av gamla formlösa pikétröjor i herrmodell som ofta hamnar längst in i mottagarens garderob.

Här gömmer sig faktiskt en stor vinstmöjlighet. Även om du trycker upp färre exemplar av dina profilerade mammakläder kommer antagligen en större andel av dem användas, jämfört med dina andra klädprodukter. Kanske så mycket större andel att det faktiskt resulterar i ett större antal burna plagg, vilket i sin tur innebär att du för en mindre kostnad får större exponering. Den meningen borde låta som ljuv musik för varje smart företagare. Bara att börja spåna på designen.