Det är underbart att ha barn, men du har garanterat alltid någonting att göra. Särskilt om du också är gravid. Här kommer tipsen på hur ni som familj fixar ett skönt party.

Köp partyprylarna online

Du kommer att spara in jättemycket tid genom att köpa allt vad du behöver för partyt online. Istället för att du går till affären för att hitta snygga papperstallrikar, hattar och dekoration, så surfar du bara in på partykungen.se och köper allt du behöver. De har hela partykitt för studenten, bröllop, födelsedagsfester, maskerader och midsommar. Du väljer antingen ett lite snyggare tema eller så satsar du på riktigt roliga och färgglada saker. Det är skönt och tidsbesparande att bara kunna köpa allt online. Du ser allt vad som finns och du kan även låta dina barn vara med när du ska handla. Till ett födelsedagskalas för ett mindre barn kan det vara roligt med dinosauriegodis, medan tonåringen kanske vill ha en maskerad och en piratkostym. Gå in på partykungen.se och köp allt vad du behöver för nästa fest. Inom ett par dagar har du alla partyprylarna hemma.

Planera och förbered festen

Förutom att köpa allting online hos partykungen.se är det smart att planera festen i förväg så mycket som möjligt. Då får du mer lugn och ro. Din partner ska naturligtvis ta lika stort ansvar för festen som du. Dela lika på arbetsbördan. Om det är ett barnkalas är det smart att ni och barnet sätter er ner i god tid och pratar igenom kalaset, särskilt om ni ska bjuda in flera barn. Istället för att behöva fixa allt inför ett födelsedagskalas med 15 barn på en vecka, så har ni planerat och handlat allt i god tid.

Snygga mammakläder

Det finns många snygga mammakläder att välja mellan när du bjuder in till fest. Du kan rent av hitta maskeradkostymer, ifall du är bjuden på maskerad. Ett litet problem med mammakläder är ju att du inte kommer att använda dem under så lång tid. Därför kan det vara klokt att först se om du kan låna snygga mammakläder av någon, så att du inte behöver köpa. Ska ni hålla i en lite finare eller större fest, som ett 40-årskalas, studentfest eller dopfest, så kan du hyra en klänning. Du kan också köpa en mammaklänning som du sedan syr in. Antingen syr du in den själv eller så går du till en syateljé och får den insydd när du är tillbaka på din normalvikt. Då har du både fin festklädsel under graviditeten och efteråt. Om du behöver hålla i plånboken kan du satsa på en söt kofta, och nertill bära en enfärgad mammaklänning eller linne och byxor. Låta koftan vara ditt fina plagg som kommer i fokus. Då behöver du inte köpa dyra festkläder under graviditeten.